ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ


ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΟΥΜ, ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΥΜ.


Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ. ΠΟΣΦΑΤΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ  ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ  ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑ Λ. ΠΛΑΚΙΔΟΥ, ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΜΕΣΩ ΥΠΕΠΘ, ΚΑ ΔΑΡΜΗ) Η ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΤΟΥΜ 00249183772605 , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΜ email   grembkrt@mfa.gr η grembkrt@hotmail.com.


ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥΜ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΥΜ

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ

 1. Καλησπέρα σας,
  η ανακοίνωση δεν κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στο Νεο Έλληνες WeBlog . Σας προτείνω να επικοινωνήσετε με το site ΑlfaVita , Χρήστου Ευρυδίκη eyridikixristou@alfavita.gr , στο οποίο και απευθύνθηκε αρχικά η είδηση.

 2. Είμαι φιλόλογος- γλωσσολόγος και θα ήθελα επιπλέον πληροφορίες για την ανακοίνωση, ώστε να την κοινοποιήσω και σε άλλους ππου τυχόν ενδιαφέρονται, όπως εγώ.
  π.χ.:
  – ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται,
  – ποια είναι τα προσόντα και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται (πχ πρέπει αν είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στο Δημόσιο και να πάρει απόσπαση..
  – ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες: πχ μέχρι πότε μπορούμε να δη΄λώσουμε συμμετοχή….
  – αν κάποιος έχει οικογένεια, πόσο δύσκολο είναι;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s